Skill Net Arena
Registrujte se na nasem forumu ili se ulogujte kako bi ste imali potpuni pristup svim forumima i kategorijama!

______________
SkillNet Arena -Admin Team


DobroDosli na forum Skill Net Arene
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
SkillNetArena Pub

Share | 
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
Eror.^^
Admin


Posts : 19
Join date : 2009-07-01

PostSubject: Pravila Foruma   Wed Dec 09, 2009 3:21 pm

Pravila

Dobro dosli na forum SkiLLneT servera.Ovo su pravila koja se moraju postavati.Hvala unapred ...1. Zabranjeno je spamovanje, floodovanje i "budzenje" postova, . Na teme odgovarajte sa nekim smislom. Moderatori imaju svako pravo da obrisu postove koji nemaju smisao.Strogo je zabranjena bilo kakva diskusija vezana za politicku scenu.

2. Zabranjeno je vredjanje drugih membera i pretnja istim. Sve nesuglasice resite na PM.

3. Zabranjeno je kacenje bilo kakvih uvredljivih slika, sadrzaja i drugog koje nemaju veze sa sadrzajem podforuma, topica ili slicno. Takodje je zabranjeno kacenje "strasilica", odnosni klipova ili animacija koje imaju svrhu plasenja gledaoca, bez dodatnog objasnjenja o kakvom se sadrzaju radi.

4. Zabranjeno je reklamiranje drugih servera i foruma koji obradjuju istu oblast kao ovaj, osim ako admin ne pristane na razmenu informacija preko foruma.

5. Na forumu je zabranjeno korišćenje psovki i bilo kakvih drugih vulgarnih izraza. Ukoliko želite nekoga ili nesto da kritikujete, to može sasvim lepo da se uradi i bez psovki. Ocene da su psovke deo našeg svakodnevnog govora nećemo prihvatiti.

6. U skladu sa prethodnom tačkom, zabranjeno je vređanje drugih članova foruma. Pod vređanjem se podrazumeva i ismevanje drugih korisnika.


Oni koji se ne budu pridrzavali ovih pravila bice sankcionisani.

Ove mere moraju se preduzeti iz razloga postovanja svih ostalih clanova koji dolaze na forum da bi ucestvovali u zanimljivim diskusijama i kako bi neometano mogli da saznaju informacije koje su im potrebne.
Back to top Go down
View user profile
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Skill Net Arena :: Generalno :: Pravila Foruma-
Jump to: